Monipuoliset putkiasennukset asiantuntevasti Nummelassa

Ota yhteyttä

Srek Oy tarjoaa monipuolisia putkiasennuksia Nummelassa, Espoossa, Kauniaisissa ja Helsingissä sekä muualla pääkaupunkiseudulla ja koko Uudenmaan alueella. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä.

Lämmitysputket kulkevat katolle

Lämmitysputkien asennus

Ovatko lämmitysputkesi jo vanhat? Ne on syytä uusia noin 30 vuoden ikäisinä. Älä odota liian kauan putkien vaihtoa. Lämmitysputken rikkoutuessa seurauksena voi olla vakava vesivuoto.

Lämmitysputken venttiili

Vesiputkien asennus

Vesiputkien asennus on järkevää teettää ammattilaisella. Näin vältyt ongelmilta. Olemme putkiasennusten ammattilaisia, joten voit huoletta kääntyä puoleemme, olipa kyseessä sitten vanha talo tai uudisrakennus.

Mies asentaa viemäriputkea

Viemäriputkien asennus

Viemäriputkien asennuksessa täytyy huomioida monta yksityiskohtaa. Toimiva viemäriputkisto on edellytys mukavalle asumiselle. Olemme alan asiantuntijoita, joiden vankkaan ammattitaitoon voit aina luottaa.

Ilmastointiputkia katossa

Ilmastointiputkien asennus

Toimivalla ilmastoinnilla lisäät asumisviihtyisyyttä ja pienennät sähkölaskujasi. Toimiva ilmastointi edellyttää ammattitaidolla asennettuja putkia. Tilaa meiltä ilmastointiputkien asennus ja panosta laatuun.

Putkimies korjaa vuotavaa putkea

Putkistojen ylläpitotyöt

Putkistoja on tärkeä huoltaa ja varmistaa niiden toimivuus. Ikävät yllätykset voivat tulla nopeastikin, jos et ole huoltanut putkistoja tai tarkistuttanut niiden kuntoa. Teemme myös putkistojen ylläpitotöitä.

Anna ammattilaisen hoitaa putkiasennukset

Hammasratas ja henkilökuvakkeita

Panostamme huoliteltuun työnjälkeen

Ammattitaitoiset työntekijämme tekevät putkiasennukset huolellisesti alusta loppuun, yksityiskohtia unohtamatta.

Putkikuvake

Kestävät putkiasennukset

Kun annat putkiasennukset ammattilaisen tehtäväksi, ongelmia ei synny. Hyvin asennetut putket kestävät toimivina pitkään.

Peukalokuvake, jonka alla kolme tähteä

Putkiasennukset nopeasti kuntoon

Älä suotta tuhlaa aikaasi kinkkisten putkiasennusten kanssa. Tulemme paikalle nopeasti ja hoidamme asennukset kerralla kuntoon.

Tutustu kuvagalleriasta aiempiin projekteihimme

Tutustu putkiasennuksiin ja muihin putkitöihimme vuosien varrelta. Palveluitamme tarjoamme niin yksityisille kuin yrityksillekin. Srek Oy toimii Nummelassa, Espoossa, Kauniaisissa ja Helsingissä sekä muualla pääkaupunkiseudulla ja koko Uudenmaan alueella.

Päivitämme gallerian kuvat pian!

Puhelinkuvake

Panosta toimiviin putkistoihin ja tilaa luotettavat putkiasennukset meiltä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous